­

BuijsBiemondAdvocaten

Werkzaam vanaf twee locaties

Krimpen a/d IJssel 0180-510677 
Zwanenkade 146 

Schoonhoven | 0182-231210
Kazerneplein 13 (op afspraak)

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in het privéleven van meerdere mensen, niet in de laatste plaats de kinderen. Het is dan van groot belang het zakelijke goed van het emotionele te scheiden wat voor de betrokkenen vaak niet meevalt. Een advocaat die u hierin bijstaat is dan ook onontbeerlijk.

Hoewel veel mensen bij echtscheidingen aan strijd denken, worden veel scheidingen door een echtpaar samen bij een en dezelfde advocaat geregeld. De advocaat adviseert dan beide echtelieden en houdt hen de mogelijkheden en consequenties van bepaalde keuzes voor. Dergelijke scheidingen gaan vaak met aanzienlijk minder kosten gepaard en ook hoeft u niet naar de rechter. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de echtelieden nog op een normale manier met elkaar kunnen communiceren. Lukt dat niet (meer) dan is het verstandiger dat ieder zich door een eigen advocaat laat bijstaan. Soms kiezen mensen uit kostenoverwegingen voor een mediator. Dat kan een goede keuze zijn, hier kunt u meer lezen over de keuze voor een mediator of advocaat.

Wat voor u een goede oplossing is kunt u ook te allen tijde vrijblijvend en kosteloos met een van onze advocaten bespreken.

­